Vill ni nå ut till fler? Eller har ni svårt att formulera vad ni gör? Vi hjälper er!

Orakel PR hjälper er att nå ut till era intressenter på bästa möjliga sätt. Det kan vara allt ifrån pressbearbetning, kreativa PR-kampanjer, skapa innehåll till era egna kanaler, till att opinionsbilda och påverka politiker.

Nedan ser ni några exempel på vad vi kan göra för er.

PR / Media

Medierelationer

Vi hittar era nyhetsvärden till pressmeddelanden och debattartiklar, bearbetar media, planerar pressevent, utformar kreativa utspel utifrån vad som händer i omvärlden, med mera.

PR-kampanjer

Vi hjälper er att ta fram koncept eller event som gör att ni kan synas och höras på ett nytt sätt och i ett nytt sammanhang. En lyckad kampanj kan stärka ert varumärke och nå nya målgrupper.

Kriskommunikation och medieträning

Vi har erfarenhet från att vara i stormens öga när det hettar till. Orakel PR hjälper er att känna er trygga så att ni kan jubla varje gång media hör av sig. Även en dålig situation kan genom förberedelse vändas till något positivt för företaget. Under vår medieträning tar vi fram en budskapsplattform, olika scenarier, tänkbara formuleringar och svar och tränar på intervjuer i skarpt läge. Efteråt uppstår en ökad trygghet.

Kommunikation / Innehållsproduktion

Kommunikationsstrategi

Vi hjälper er att formulera företagets kärnvärden och en strategi för hur varumärket ska kommuniceras både internt och externt. Med tydliga budskap och samma tonalitet blir kommunikationen med er målgrupp mer fokuserad, samtidigt som de anställda vet vad de jobbar för och kan bli era ambassadörer

Innehållsproduktion

Vi kan det här med text och hjälper er gärna att fylla era egna kanaler med relationsbyggande innehåll för målgruppen. Behöver ni nyhetsbrev, material till hemsida, innehåll till sociala medier, texter till broschyrer och inbjudningar eller liknande – vi fixar det. Vi har bland annat hjälp flera företag att skriva sökoptimerade artiklar för att få mer trafik till sin hemsida.

Lobbying / Opinionsbildning

Genom politiskt engagemang och flera års arbete med politisk påverkan har Orakel PR byggt upp ett stort nätverk inom politiken, något som våra kunder kan dra stor nytta av. Vi förstår det politiska landskapet och kan guida er genom det. Vi vet vilka politiker och tjänstemän ni bör träffa och hur ni gör för att få till ett möte. Dessutom kan vi även hjälpa er att skriva debattartiklar och utforma kreativa utspel för att påverka opinionen.

Vi får politikerna att bli era vänner!

Almedalsveckan

Vi har över tio års erfarenhet ifrån att anordna politiska seminarium, kreativa utspel, skapa uppmärksamhet, boka politiska möten, rundabordssamtal, middagar, mingel och andra event under Almedalsveckan. Vi vet hur ni får bäst effekt för pengarna och vilka typer av insatser som passar bäst för det ni vill uppnå.

Eftersom vi har en gotlänning i vårt team har vi ett väldigt bra kontaktnät bland företagarna i Visby och Region Gotland. Det gör att vi har bra tillgång till olika typer av seminarielokaler och även övernattningsmöjligheter.

Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa er med.

Husfasad med Rotlös text