OM ORAKEL PR

Orakel PR har lång erfarenhet från strategisk marknads-PR och lobbying samt ett brett nätverk inom media, politiken och många olika branscher. Vår specialitet är att kombinera kreativitet, effektivitet och säljdrivande aktiviteter. Vi drivs av mentaliteten att ingenting är omöjligt. Vi har som mål att ge faktiska och långvariga resultat istället för kortvariga kampanjer och fyrverkerier. Därför är vi noga med att lägga en strategi tillsammans med kund på vad som ska uppnås. Att vi har bred erfarenhet från olika områden och branscher gör oss inte bara kreativa utan också att vi kan ge mer effektfull rådgivning som alltid utgår ifrån att gynna kunden på bästa sätt.

Vi blir gärna en del av ert team och er extra kollega som bidrar med kreativa idéer och ställer de rätta frågorna. Vi har kunskapen och kontakterna inom politiken, journalisterna på speed dial i telefonen, full koll på Almedalsveckan, erfarenhet från att vara mitt i mediedrev, koll på trenderna inom sociala medier, textförfattning i olika kanaler och är dessutom väldigt roliga att hänga med.

Vi jobbar bara med kunder som vi tror på. Er framgång är vår framgång! Våra kunder är verksamma inom flera olika branscher och behöver hjälp med att nå ut, bygga varumärke, påverka opinion eller politiker. De kan vara allt från enskilda individer till stora börsnoterade bolag.

Hör av er för att se vad vi kan hjälpa er med [email protected].

REFERENSER

“Orakel PR har lyckats plocka upp allas olika intressen i vår varumärkesförflyttning och tagit fram en vision som alla kan skriva under på och ha som riktmärke i vårt arbete.“
Marius Kublickas, grundare och vd MedSciNet
”Orakel PR har hjälpt oss med en rad olika grejer inom kommunikation och marknadsföring. Vi är väldigt nöjda med det personliga engagemang de visar och förståelse för vår bransch och säljprocess”
Patrik Camp, vd Informationsteknik
”Orakel PR är väldigt intelligenta och kreativa. Samarbetet har alltid varit på en väldigt personlig nivå där vi har roligt tillsammans.”
Peter Johansson, grundare och vd DPJ Interiör

Belle Dame, Botrygg, City Dental, Inerventions, JCDecaux, Julian Assange, Lexbase, Malmö Chokladfabrik, Nittsjö Keramik, Passagerarrederiernas Förening, Plus Function, Region Gävleborg, Reumatikerförbundet, Sanoma Utbildning, Sectra, SEKO, Storstockholms Diabetesförbund, Sweef, Tallink Silja, Tours of Stockholm, Tryggare Sverige, Victoria Park, WorldVentures, med flera.

MEDARBETARE

Sandra Kastås, grundare och vd

Sandra har bred erfarenhet av PR, lobbying, kommunikation, sälj och ledarskap. Hon är strategisk och kreativ och har god vana att hitta lönsamma synergier i sitt stora affärsnätverk. Sandra har varit med och drivit olika byråer, både stora internationella där hon ansvarat för Sverigemarknaden och små där hon varit delägare. Hon är utbildad masterekonom inom marknadsföring och kommunikation.

Sandra är ordförande för branschföreningen Svenska PR-företagen och är politiskt engagerad sedan flera år och har uppsamlat ett stort politiskt nätverk. Vid sidan av arbetar hon som skribent på onlinemagasinet Lyx.se, föreläser om PR och kommunikation, är konstnär och designer, har spelat teater och designat kläder och är allmänt kulturintresserad.

Sandras personlighet är nyfiken, driven och kreativ varpå det alltid händer något och hon fungerar som en idéspruta med intressanta nya vinklar och lösningar. Hon ser möjligheter i allt.

E-post: [email protected]

Mobil: +46 73 962 88 77

Julia Broscheit, praktikant

Julia är studerande på Medieinstitutet i Stockholm och är klar marknadskoordinator i december 2018. Inriktningen är marknadsföring och kommunikation. Hon kommer att ha sin praktik på Orakel PR och hjälpa till med kommunikationen, PR och projektledning. 

Hon är också intresserad av sömnad och inredning och det fyller hennes lediga tid.  
Julia är genuint intresserad av andra människor och är kreativ,  glad och trevlig.  

E-post: [email protected]

Mobil: +46 70 416 61 06

Jörgen Dyssvold, mötesevangelist

Jörgen Dyssvold är underkonsult till Orakel PR och driver en byrå som designar och producerar konferenser och event. Jörgen är expert på att utforma inspirerande möten och konferenser och har haft bland annat Regeringskansliet som uppdragsgivare. Han har lång erfarenhet som marknadschef inom hotellnäringen och av styrelsearbete inom olika bolag och ideella organisationer.

E-post: [email protected]

Mobil: +46 76 317 53 17

Staffan Dopping, skribent och budskapscoach

Staffan Dopping är underkonsult till Orakel PR och är en välkänd och ordälskande kommunikatör med ett kvarts sekels bakgrund som programledare i radio och tv.

Staffan har bred erfarenhet av både journalistik och kommunikationsarbete, med anställningar inom Sveriges Radio, TV4, Sveriges Television och Försvarsmakten. Hans engagemang för saklighet, precision och ett personligt tonfall har belönats med Ikarospriset år 2000 och Sveriges Radios Språkpris 2001.

E-post: [email protected]

Mobil: +46 76 776 77 75

ADVISORY BOARD

Mats Hulth

Mats Hulth har varit en lång politisk bakgrund som borgarråd under 15 år i Stockholm Stad, finansborgarråd under sju år fram till 1998. Han har även tidigare varit styrelseordförande i tio år för Banverket (nuvarande Trafikverket), styrelseordförande för Svenska Bostäder, Familjebostäder, SABO, Stockholms Hamnar, Stockholms energi, Stockholm Vatten Mark och Loklaiserinbsolaget, Stockholm Information Service med flera. Under tio år var han vd för Sveriges Hotell och Restaurangföretagare och vice ordförande för Svensk Turism. Idag är Mats ordförande för Offentliga Hus och styrelseledamot i Klassiska Krogar (Tennstopet och Kommendören).

Eva Brådhe

Eva Åhlfeldt Brådhe har lång erfarenhet av affärsutveckling och försäljning inom den svenska mediebranschen. Hon har haft roller som affärsutvecklingschef på Svenska Dagbladet och försäljningschef på Aftonbladet. De senaste åren har hon jobbat med flera start-ups och konsulterat större bolag inom affärsutveckling, investerarrelationer och strategiskt sälj. Hon har även ett flertal olika styrelseuppdrag.

Liv Jonsson

Liv Jonsson har lång erfarenhet av marknadsföring och PR. Som marknadschef på ett innovativt start-up-företag inom pensioner och finans var hon med och lanserade en ny digital tjänst. Hon har även många års erfarenhet som kontoansvarig på framstående PR-byråer inom lifestyle-segmentet, där hon arbetat med flera av Sveriges starkaste varumärken. Just nu utbildar hon inom yoga och mindfullness och jobbar med att stötta företag att få en välmående och mer produktiv personal.

Anders Milton

Anders Milton är läkare och har lång erfarenhet av arbete med policyfrågor rörande den svenska sjukvården. Milton har lett ett antal statliga utredningar, bland annat rörande den svenska psykiatrin, samhällets arbete med hiv och aids och hur Sverige skall få fler organdonationer. Han har tidigare bland annat varit ordförande och vd för Sveriges läkarförbund, ordförande för Saco, Svenska Röda korset, Folk och Försvar och World Medical Association. Milton är ordförande i styrelsen för Uppsala Monitoring Centre, Stiftelsen Europaskolan i Strängnäs, Vironova AB, Immune System Regulation AB samt Stiftelsen Motivationslyftet och ledamot i styrelsen för stiftelsen Star for Life. Han var även ledamot i den katastrofkommission som regeringen tillsatte efter tsunamikatastrofen 2004.

Anders Lönnberg

Anders är förvaltningssocionom, socialdemokratisk sjukvårdspolitiker och ledamot av fullmäktige i Stockholms läns landsting. Lönnberg utsågs 2018 till generalkommissarie för världsutställningen i Dubai och var innan dess regeringens nationella samordnare för Life Science-frågor i över två år. Han har varit politiskt sakkunnig i Socialdepartementet, statssekreterare, ledamot i landstingsstyrelsen, förhandlingschef på flygbolaget SAS, och förbundsdirektör i SACO. Han var även nordisk chef för public affairs i läkemedelsföretaget Novartis Sverige AB 2006–2011 och har även jobbat som PR-konsult.