Karriär

Vi söker alltid efter hungriga medarbetare eller praktikanter. Hos oss blir du en del av hela verksamheten och får jobba med en stor bredd av uppgifter inom PR, kommunikation och lobbying. Det finns även möjlighet att utveckla dina egna intressen som du vill fokusera mer på, inget är omöjligt!

Team med högt i tak

Vi ger varandra uppskattning och feedback och hjälps åt så att alla mår bra och har roligt på jobbet. Det finns inga hierarkier eller dumma idéer.

Kunderna är våra vänner

Vi jobbar endast med kunder som vi gillar och tror på. Det gör att vi är bättre på vårt jobb och har roligare.

Balans

Fritiden är lika viktig som jobbet, det är där vi kan utvecklas på andra plan och låta nya idéer gro. Alla jobbar under eget ansvar och utefter teamkänslan.

Oändliga möjligheter

Har du ett specifikt intresse eller mål finns det alltid utrymme för dessa på byrån. Ingenting är omöjligt!

Individuellt ledarskap

Ett gott ledarskap är ofta individuellt. Alla anställda och praktikanter lägger sina personliga utvecklingsmål och vilken hjälp man behöver för att nå dit.

Låter det intressant? Välkommen att
skicka din ansökan till
[email protected]

PR-Utbildning

Läs till PR-strateg på Distansinstitutet. Utbildningen motsvarar en termins studier och är helt på distans. Den riktar sig till dig som är nyfiken på PR-yrket och vill få ett jobb i branschen, till dig som vill få ditt företag att synas mer, eller om du vill utvecklas i din nuvarande roll som informatör/kommunikatör. Utbildningen är väldigt praktisk. Efter genomförandet ska du kunna hoppa rakt in i en PR-roll och känna dig väl förberedd och fylld med inspiration. Utbildningen har tagits fram av Sandra Kastås som är grundare av Orakel PR och har lång erfarenhet från PR-branschen.

Mentorskap / Coaching

En mentor kan hjälpa dig att utvecklas både på det professionella och personliga planet. Att ha en mentor kan ge dig många fördelar. En person att bolla idéer, tankar och problem med som kan hjälpa dig att identifiera strategier för att ta dig vidare. En mentor kan även öppna dörrar och få dig att träffa rätt personer.

Mentorprogrammet håller oftast på under ett års tid med tio sammankomster och innehåller bland annat:

  • Framtidsplaner och mål
  • Egenskaper och värderingar
  • Säljtänk och eget varumärke
  • Ventilering och feedback på dina frågor och funderingar
  • Diskussion kring olika yrkesroller och marknaden
  • Företagskultur och ledarskap
  • Tips på olika nätverk och mingelevent
  • Individanpassade hemuppgifter med direkt feedback

Kontakta oss för mer information eller prisförfrågan [email protected] eller +46 73 962 88 77
Fråga gärna din arbetsgivare om ett mentorprogram ingår i din utbildningspeng eller friskvård.

”Med Sandra som mentor fick jag vägledning, stöttning, coachning och peppning mot det karriärbyte jag länge velat göra, men inte vågat göra. Sandra hjälpte mig att sätta upp kort- och långsiktiga mål mot mina drömmar, både yrkesmässigt och privat. Kan inte säga det för många gånger men TACK Sandra för att du är smart, professionell, rak och jäkligt ärlig – det hjälpte mig!”

Caroline 29 år – Revisor

”Strukturerat och stort engagemang från mentorn. Jag är imponerad, mina förväntningar har uppfyllts med råge! Bra övningar, diskussioner, tips, råd och feedback på mötena som givit mig mycket reflektion och idéer och en stor portion inspiration. Jag har fått en hel del självinsikt och en vägvisare mot vad jag just nu tror om framtida jobb och vad jag behöver på framtida arbetsplatser.”

Ida 25 år – Student Berghs School of Communication

”Jag kan varmt rekommendera mentorprogrammet till drivna personer som vill jobba med sin personliga utveckling. Mentorn är engagerad och välkomnande och programmet är väldigt individanpassat med tydlig struktur”

Patrick 27 år – Egenföretagare