“Det behövs en sådan som Sandra Kastås i samhällsdebatten. Vi behöver flera som inte ber om ursäkt för att man är passionerad.”

Eva Brådhe är medlem i Orakel PRs advisory board och har lång erfarenhet av affärsutveckling och försäljning inom den svenska mediebranschen. Hon har bland annat varit affärsutvecklingschef på Svenska Dagbladet och försäljningschef på Aftonbladet.

Eva drivs av människors utveckling och lusten att förändra eller påverka. Hon är en nästan löjligt positiv problemlösare som alltid ser solen runt hörnet. Som medlem i Orakel PRs advisory board bidrar hon gärna med strategi kring sälj och rekrytering, samt bollar allmänna frågor. “Jag lär mig en ny sak varje dag. PR och lobbying är spännande och jag gillar att hjälpa andra kvinnor. Om jag kan vara en bra förebild och bidra, så ska jag göra det. Det är min skyldighet. Jag har haft personer som stöttat mig och nu vill jag ge tillbaka, samtidigt som jag lär mig också.”

Jag träffade Sandra Kastås för flera år sedan och fattade tycke för henne på en gång. Hon stack ut från mängden och har en spännande profil. Hon verkade vara en kvinna som visste vad hon höll på med. Efter att ha följt Sandra ett par år nu har jag insett vilken skarp brud hon är, kanske till och med lite för smart för sitt eget bästa, det är människor ibland rädda för.

 

Sandra har varit på flera olika byråer tidigare och tagit med sig olika modeller och idéer som fungerar men har också en hög dos av nytänk. Hon slutar aldrig att vara hungrig. Om fem år tror jag att Orakel PR står stadigt på tre eller två stora ben. De är med och driver viktiga politiska frågor framåt, vilket jag kan känna är tryggt för mig personligen. Orakel PR är en framgångsrik byrå, det skrivs om dem i media och kanske är Orakel PR påväg att bli ett riktigt orakel – vem vet?

Evas största lärdom från sin egen karriär

Det jag har lärt mig från min egen karriär är att jag önskar att jag varit mer uthållig och vågat köra hårdare på grejer jag känt starkt för. Att driva på lite mer baserat på min egen förmåga och intuition även fast andra inte tycker det. Jag skulle kanske sållat lite bättre bland alla uppdrag jag tagit på mig och människor jag mött genom åren. Men och andra sidan har allt jag varit med om i livet tagit mig hit jag är idag.

“Livet består av ups and downs, kom ihåg det och hantera det och fortsätt framåt. Livet är en ständig rörelse tills man stannar av och då dör man. Vi ska alla möta döden. Därför är det viktigt att lyssna på den inre rösten mer än bruset där utanför.”


Evas generella karriärtips

Sätt upp mål och delmål, var tydlig och sann mot dig själv. Våga möta och våga bli bemött och se till att ha fart i början. Kom ut och träffa kunder, potentiella kunder, leverantörer och våga be om ordern och var framåtriktad. Ha skinn på näsan, gärna med lite fräknar på.

Läs mer om Eva Brådhe och övriga i advisory boardet här.